Πληροφορίες

 

Ημερομηνία συνεδρίου

Το Πανελλήνιο Συνέδριο «Ημέρες Παθολογίας 2023 – Διλήμματα στην Κλινική Παθολογία» θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά με φυσική παρουσία στις 30 Μαρτίου – 1 Απριλίου 2023.

 

Τόπος διεξαγωγής
Crowne Plaza Hotel
Μιχαλακοπούλου 50
11528, Αθήνα

 

Γλώσσα συνεδρίου
Η επίσημη γλώσσα του Συνεδρίου είναι η Ελληνική.

 

Εταιρεία Διοργάνωσης

25ης Μαρτίου 11, 15232 Χαλάνδρι
211 2105553
welcometravel.gr
info@welcometravel.gr

 

 

Κάρτες Συνέδρων

Για την πρόσβαση τόσο στις Επιστημονικές Συνεδρίες, όσο και στον Εκθεσιακό χώρο απαιτείται η επίδειξη της κάρτας συνέδρων (badge). Οι κάρτες θα φέρουν γραμμωτό κώδικα (barcode), προκειμένου να σκανάρονται από ειδικό μηχάνημα κατά την είσοδο και έξοδο των συνέδρων από τις συνεδριακές αίθουσες. Με τον τρόπο αυτό θα γίνεται η καταμέτρηση των ωρών παρακολούθησης για κάθε σύνεδρο και η συνολική ώρα παρακολούθησης του επιστημονικού προγράμματος θα αποτελεί το βασικό κριτήριο για τη διάθεση τόσο των μορίων, όσο και των πιστοποιητικών παρακολούθησης, σύμφωνα με τις διατάξεις της εγκυκλίου του ΕΟΦ.

Πιστοποιητικό Παρακολούθησης

Τα πιστοποιητικά παρακολούθησης θα αποσταλούν ηλεκτρονικά μετά την λήξη του συνεδρίου. Παράλληλα, στα πιστοποιητικά παρακολούθησης θα αναγράφονται τα Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME Credits). Δικαίωμα παραλαβής πιστοποιητικού παρακολούθησης έχουν μόνο όσοι έχουν παρακολουθήσει το 60% του Επιστημονικού προγράμματος.

 

Μοριοδότηση

Η συμπλήρωση της online φόρμας αξιολόγησης είναι υποχρεωτική για τη χορήγηση του πιστοποιητικού παρακολούθησης

Έκθεση

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου θα λειτουργεί Έκθεση με φαρμακευτικά προϊόντα και ιατρικό εξοπλισμό.

 

 

Τρόποι Πρόσβασης

Το Crowne Plaza Hotel βρίσκεται σε πολύ κεντρικό σημείο, στη λεωφόρο Μιχαλακοπούλου μια από τις ασφαλέστερες περιοχές της Αθήνας, κοντά στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στην Εθνική Πινακοθήκη Αθηνών και σε μικρή απόσταση με τα πόδια (2 λεπτά) από το σταθμό του μετρό Μέγαρο Μουσικής. Η Ακρόπολη και το περίφημο Μουσείο της Ακρόπολης απέχουν δέκα λεπτά με το μετρό.

Μεταφορά από:

Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών: 40 λεπτά με αυτοκίνητο ή λεωφορείο αεροδρομίου
Λιμάνι Πειραιά: 30 λεπτά με το αυτοκίνητο | 25 λεπτά με το μετρό.

Απολαύστε μια ωραία βόλτα σε μια από τις πιο καλοδιατηρημένες λεωφόρους της Αθήνας, τη Βασιλίσσης Σοφίας, όπου θα βρείτε μερικά από τα πιο κλασικά κτίρια, μνημεία και μουσεία.

Oδηγίες

Ταξί
Η διαδρομή από το αεροδρόμιο με Ταξί διαρκεί 40 λεπτά. Εάν θέλετε μπορούμε να σας κανονίσουμε τη μεταφορά σας.

Metro
Είναι ο ευκολότερος τρόπος για να φθάσετε στο ξενοδοχείο μας από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελ. Βενιζέλου ή από το λιμάνι του Πειραιά.
Ο σταθμός Μέγαρο Μουσικής απέχει μόλις 2 λεπτά με τα πόδια από το ξενοδοχείο.

Αυτοκίνητο
Ακολουθήστε την Αττική Οδό με κατεύθυνση προς Ελευσίνα, πάρτε την έξοδο 14-15 (Μαραθώνος-Μεσογείων) η οποία στρίβει στην Λεωφόρο Μιχαλακοπούλου. Μετά από 2 χιλιόμετρα με το αυτοκίνητο θα βρείτε το ξενοδοχείο Crowne Plaza στην αριστερή σας πλευρά.

 

Πρόσβαση στο ξενοδοχείο

Υπάρχει διαθέσιμος χώρος μπροστά στο ξενοδοχείο για να μπορούν οι πελάτες μας να κάνουν σύντομη στάση ώστε να εισέλθουν στο ξενοδοχείο άνετα και χωρίς καμία δυσκολία άτομα με ειδικές ανάγκες, επίσης να μεταφέρουν άνετα προσωπικά αντικείμενα και εμπορεύματα.

 

Στάθμευση

Κλειστός χώρος στάθμευσης δίπλα στο ξενοδοχείο

 

Σημαντικές Ημερομηνίες

Ημερομηνίες διεξαγωγής συνεδρίου | 30 Μαρτίου – 01 Απριλίου 2023
Νέα καταληκτική ημερομηνία υποβολής εργασιών | 10 Μαρτίου 2023